ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

O τρόπος που λειτουργούν οι υποψήφιοι πελάτες σας όταν χρειαστούν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία δεν απέχει πολύ από τη διαδικασία που ακολουθούν όταν αναζητούν μια οποιαδήποτε πληροφορία στο internet. Αυτό μας δείχνει ότι πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας τα κανάλια πληροφόρησης, τα κριτήρια επιλογής τους, την τοποθεσία τους και πολλά άλλα ώστε να βρούμε τρόπους να ενταχθεί η επιχείρηση σε αυτά.

Με τη χρήση σωστών πρακτικών και τη βοήθεια της τεχνολογίας αυτό μπορεί να επιτευχθεί! Δεδομένου ότι ο χρόνος που αφιερώνουν πλέον οι άνθρωποι περιηγούμενοι στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα αυξάνεται συνεχώς, το digital marketing φαίνεται να αποτελεί τον καταλληλότερο τρόπο προβολής των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Τα social media έχουν μπει στη ζωή μας και οι online αναζητήσεις είναι καθημερινό φαινόμενο. Οι περισσότεροι καταναλωτές πριν καταλήξουν σε κάποιον προϊόν προηγουμένως θα κοιτάξουν την ιστοσελίδα του πωλητή, που θα πρέπει να είναι ενημερωμένη, όπως επίσης θα αναζητήσουν την επιχείρηση στα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως στη σελίδα του στο Facebook, στο instagram, στο LinkedIn ή ακόμα και στο κανάλι του στο YouTube.

Τέλος, η αρθρογραφία σε ηλεκτρονικά περιοδικά και εφημερίδες δίνει στην επιχείρηση όχι μόνο αναγνωσιμότητα αλλά και αύξηση των επισκεπτών στη σελίδα του μέσω των καλύτερων θέσεων στα οργανικά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης. Για να επιτευχθούν όμως, όλα αυτά, χρειάζεται χρόνος και επαγγελματική υποστήριξη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DIGITAL MARKETING 

Στην Total Media προσφέρουμε υπηρεσίες digital marketing εξατομικευμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Και τι περιλαμβάνει μια στρατηγική digital marketing; Είναι η οργάνωση της παρουσίας σας στο διαδίκτυο σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια που εναρμονίζονται με τη στρατηγική που έχουμε σχεδιάσει, με σωστό, μεθοδικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Στόχος μας:

  • να προβάλλουμε την επιχείρηση που μας εμπιστεύεται, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις εξειδικεύσεις του και τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα, ενισχύοντας το κύρος του τόσο ως προς το υφιστάμενο κοινό του όσο και ως προς νέους πελάτες.
  • να ενισχύσουμε την αναγνωρισιμότητά του σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό.
  • να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα τόσο των digital καναλιών του, όσο και της επιχείρησης του ή των φυσικών σημείων εξυπηρέτησης πελατών.

Συγκεκριμένα, πρώτο βήμα μας είναι ο σχεδιασμός της στρατηγικής, ώστε αξιοποιώντας όλα τα κανάλια που έχουμε στη διάθεσή μας, να φτάσει το μήνυμά σας σε όσο το δυνατόν περισσότερους αποδέκτες, σωστά και αποτελεσματικά.

Δεύτερο βήμα η υλοποίηση, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες σας και το κοινό στο οποίο απευθύνεστε.

Ενδεικτικά μερικές βασικές υπηρεσίες του Digital Marketing είναι:

Social Media Marketing by TotalMedia

Social Media Marketing

Σήμερα είναι απαραίτητο –περισσότερο από ποτέ- η κάθε επιχείρηση να φτάσει στο κοινό της μέσω της παρουσίας της στα social media, με μια σωστή και προγραμματισμένη ενημέρωση των media του η οποία θα είναι ανάλογη με την επιχείρηση τα προϊόντα και τις υπηρεσίες .

Ένα τέτοιο πλάνο, ισχυροποιεί την θέση της επιχείρησης και ανεβάζει το προφίλ της σε υψηλότερες θέσεις στις εκτιμήσεις των αναγνωστών. Και δεν αρκεί μόνο η ανάρτηση αλλά χρειάζεται να γίνει με SEO επιμέλεια, σε σωστές ώρες, σε σωστές μέρες, με στοχευμένο κοινό και με συγκεκριμένο πρόγραμμα, που όλα αυτά θα γίνουν κατόπιν μελέτης από την Total  Media.

Google Διαφημισεις - Totalmedia

Google AdWords

Είναι γνωστό ότι πλέον 8 στους 10 καταναλωτές αναζητούν στη google πληροφορίες ενός προϊόντος ή υπηρεσίας πριν επισκεφθούν το κατάστημα. Η διαφήμισή σας στα AdWords, σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε τα προϊόντα σας σε όσους την αναζητούν.

Search Engine Optimization

S.E.O. (Search Engine Optimization)

Επειδή είναι κανόνας πλέον η αναζήτηση πληροφοριών υγείας στις μηχανές αναζήτησης, είναι απαραίτητο το website σας να είναι βελτιστοποιημένο ως προς αυτές.

Στο Website το κάθε νέο άρθρο που θα αναρτάται θα πρέπει να ανεβαίνει σύμφωνα με τις προδιαγραφές που επιτάσσει το σύγχρονο SEO. Η ανάρτηση με SEO επιμέλεια μπορεί να γίνεται και από την Total Media (που ενημερώνεται για κάθε αλλαγή των κανόνων του SEO για την καλύτερη ανάγνωση από τις μηχανές αναζήτησης).

Email Marketing - Totalmedia

Email Marketing : Δημιουργία newsletter

Είναι γεγονός ότι το email marketing διαθέτει το υψηλότερο ποσοστό ROI (Return On Investment) έναντι όλων των άλλων digital μέσων. Μετά από συλλογή ικανοποιητικού αριθμού emails μέσω της εγγραφής τους στο Newsletter, μπορεί να ξεκινήσει εβδομαδιαία ή 15θήμερή ή μηνιαία ενημέρωση τους με αποστολή ενημερωτικών δελτίων.