Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 Στην Total Media, με τις υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων και προγραμμάτων καθώς και με τις υπηρεσίες Marketing, αποσκοπούμε στο να εκσυγχρονίσουμε την επικοινωνία κάθε επιχείρησης με τους πελάτες της και εν γένει με το κοινό στο οποίο απευθύνεται!

Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, έχοντας εμπειρία και εξειδίκευση στο παραδοσιακό Marketing, αλλά και στο Digital Marketing και τα Νέα Μέσα! Από τη διαμόρφωση στρατηγικής ανάπτυξης και επικοινωνίας, έως και την κατασκευή μιας λειτουργικής και μοντέρνας ιστοσελίδας, σε συνδυασμό με δημιουργία ισχυρής και σύγχρονης παρουσίας στα social media, η Total Media αποτελεί τον στρατηγικό σας συνεργάτη σε θέματα ανάπτυξης και επικοινωνίας.

Να επισημάνουμε ότι οι πελάτες  της Total Media έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν το πλήρες πακέτο σχέσης μαζί μας καθώς παρέχουμε και υπηρεσίες Web Hosting και Τεχνικής Υποστήριξης των έργων μας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Total Media έχει καταφέρει να ξεχωρίζει στον προγραμματισμό, καθώς είναι από τις λίγες τεχνολογικές εταιρίες που ασχολούνται με την ανάπτυξη ηλεκτρονικών ερωτηματολογίων για κλινικές μελέτες (eCRF development) κατέχοντας την πρώτη θέση σε αριθμό υλοποίησης eCRF σε όλη την Ελλάδα!

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Για την υλοποίηση κάθε έργου, η TOTAL MEDIA IKE παρέχει το σύνολο των απαιτούμενων υπηρεσιών ανάλυσης, σχεδιασμού και ανάπτυξης με δικό της εξειδικευμένο και ιδιαιτέρως έμπειρο προσωπικό.

Στην ομάδα μας ανήκουν έμπειροι  προγραμματιστές, web designers,  δημιουργικοί graphic designers, professional digital marketers, νομικοί σύμβουλοι καθώς και φωτογράφοι και team παραγωγής οπτικοακουστικών μέσων.