WEB DEVELOPMENT

Ο παγκόσμιος ιστός (γνωστό μας διαδίκτυο) έχει καταστεί μια από τις σημαντικότερες πτυχές της ίδρυσης και της ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Όσο πιο απλό γίνεται το Διαδίκτυο, τόσο πιο σύνθετο γίνεται το μέσο και οι μέθοδοι προγραμματισμού. Η διαχείριση όλων αυτών των μεθόδων και της νέας τεχνολογίας απαιτεί πολλούς πόρους και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού. Η εταιρεία μας βασιζόμενη στους ανθρώπινους πόρους της και με την εδραίωση ισχυρών συνεργασιών με εξωτερικούς εργολάβους, διασφαλίζει ότι ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες των πελατών, ανεξάρτητα από το πόσο πολύπλοκες είναι.

Προσαρμοσμένη Ανάπτυξη Εφαρμογών Web (Custom Web Development)

Η Total Media αναλαμβάνει να αναλύσει τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας προτείνει μια ολοκληρωμένη λύση για δημιουργία εφαρμογών διαδικτύου που θα διευκολύνουν την επιχειρηματικής σας δραστηριότητα και θα σας κάνουν περισσότερο ανταγωνιστικούς σε ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον όπως είναι το διαδίκτυο.

Χρησιμοποιούμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους και γλώσσες προγραμματισμού διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια των δεδομένων σας και είμαστε κοντά σας να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη στην χρήση των εφαρμογών που θα αναπτυχθούν για της εταιρία σας. Η υποστήριξη μετά την πώληση (after sales support όπως είναι διεθνώς γνωστή) είναι πολύ σημαντική για μας και πιστεύουμε ότι είναι και ο σημαντικότερος παράγοντας για την επιτυχία της εφαρμογής και κατ’ επέκταση της επιχείρησής σας.

Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Ερωτηματολογίων για κλινικές Μελέτες  (eCRF Development)

 Η ανάπτυξη eCRF (electronic Case Report Form) είναι ο πλέον διαδομένος τρόπος συλλογής δεδομένων από ασθενείς σε μια κλινική μελέτη. Ουσιαστικά το eCRF είναι η ηλεκτρονική έκδοση ενός CRF (Case Report Form) ή με απλά λόγια του ερωτηματολογίου που συμπληρώνουν οι ασθενείς όταν συμμετέχουν σε μια κλινική μελέτη.

Η μετάβαση από το χαρτί και το απλό CRF στη νέα εποχή του eCRF είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που εκτός της πολυπλοκότητας των ερωτηματολογίων (ένα ερωτηματολόγιο μπορεί να φτάσει ακόμη και στις 80-100 σελίδες word), πρέπει να διέπεται και από κάποιους κανόνες που έχουν θέσει οι παγκόσμιοι οργανισμοί υγείας. Οι κανόνες αυτοί έχουν θεσπιστεί για την διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των ασθενών καθώς και για την εγκυρότητα αυτών με την χρήση ηλεκτρονικών υπογραφών. Η πιο γνωστή παγκόσμια οδηγία είναι το Part 11 του Αμερικάνικου οργανισμού υγείας (FDA – Food and Drag Administration), το οποίο περιγράφει με λεπτομέρεια τις αρχές που πρέπει να διέπει η ανάπτυξη ενός eCRF.

Η Total Media σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία CRO (Clinical Research Organization) στην Ελλάδα έχει φτάσει να αναλαμβάνει και να αναπτύσσει κάθε χρόνο ηλεκτρονικά CRF’s για πάνω από το 30% των μελετών που γίνονται πανελλαδικώς με το ποσοστό αυτό συνεχώς να ανεβαίνει!

Αυτό καθιστά την Totalmedia την Νο1 εταιρεία σε αριθμό υλοποίησης eCRF σε όλη την Ελλάδα!

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους τεχνολογίας και προγραμματισμού διασφαλίζουμε ότι η συλλογή δεδομένων κατά την διάρκεια μιας κλινικής μελέτης είναι 100% σύννομη με τις οδηγίες του Part  11 του FDA. Επίσης, σε αντίθεση με τα τυποποιημένα προγράμματα ανάπτυξης eCRF, πρωτοπορούμε προσφέροντας στους ερευνητές που συμπληρώνουν τα ερωτηματολόγια ένα περιβάλλον που είναι πολύ κοντά στον παραδοσιακό τρόπο συμπλήρωσης.